De Elshoeve

Omgeving

Een greep uit de bezienswaardigheden in de omgeving.

Doetinchem
koekendaalIn Doetinchem is er een wekelijkse warenmarkt. Tevens is er het natuur,- en wandelaars ''De Koekendaal''. In Ruurlo is het grootste doolhof van Nederland en het openluchtwembad beschikt over de langste glijbaan van Europa.

Klootschieten
Het is een leuk spel dat met meerdere personen gespeeld wordt. U speelt het met twee partijen tegen elkaar. De winnaar is de groep die met de minste aantal worpen het traject aflegt. Er is een route van vier en een halve kilometer. Telefoon. 0575-461768.

Nordic walking 
Ook is er een Nordic Walking route in Zelhem

Huifkartochten
Ook is er de gelegenheid om huifkartochten te maken. Een goede gelegenheid om op een rustige manier te genieten van de mooie natuur in de Achterhoek. Ontdek nog ongerepte natuurschoon en verlaten zandwegen 0575-461245.

Kinderattracties 
's-Heerenberg, Ridderslaan Huis Berg en aanstellen tot hofdame. Jongens worden tot ridder geslagen, meisjes wordt geleerd zich als hofdame te gedragen. Elke zondag middag, in de vakanties ook op woensdag middag. Tel. 0314-661281.

Het Brandweermuseum Borculo heeft een speciale puzzel door het museum. Op afspraak is een ritje in een oude brandweerauto mogelijk. Tel. 0545-271966.

Speurtocht in het Geologisch Kristalmuseum met behulp van een ''rondgang''. Ook mogelijkheden voor stenen slijpen en het kijken door een microscoop. Tel. 0545-272200.

Boerderijtheater ''Land van Jan Kaassen'' in Braamt. Speelpark voor kinderen t/m 8 jaar met o.a. duwkarren treinfietsjes, levensgroot Oudhollands ganzenbord, doolhof met lachspeigels Bijna iedere dag is er een toneelvoorstelling in de kasteeltheaterzaal, clowns of schminken. 0314-684777.

Dit zijn maar enkele van de vele mogelijkheden voor uitstapjes tijdens uw verblijf op de Elshoeve, Er ligt een VVV - gids in de woningen, zodat u rustig kunt bekijken wat u wilt gaan doen.

Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest.

Met vriendelijke groeten,

Familie te Stroet.

« vorige